Zo kan je EA Sports FC 24 nu al goedkoop pre-orderen

News
vrijdag, 14 juli 2023 om 14:00
ea sports fc 24 haalandf1689331167
Kan je niet wachten op EA Sports FC 24? Dan kan je de nieuwe game van EA nu al in de pre-order zetten en dan ook nog eens heel erg goedkoop.
De FIFA games zijn elk jaar enorm populair, maar daar komt in 2023 een einde aan. EA en voetbalorganisatie FIFA hebben namelijk de samenwerking stopgezet, omdat FIFA teveel geld wilde hebben voor de licentie. EA heeft daarom besloten om onder een nieuwe naam door te gaan: EA Sports FC.
Dit jaar kunnen we uitkijken naar de eerste game in de ‘nieuwe’ franchise. FIFA-fans hoeven zich trouwens geen zorgen te maken, want de core gameplay blijft hetzelfde, zo blijkt uit de nieuwe gameplay trailer die getoond is. EA Sports FC 24 krijgt ook een nieuwe versie van de HyperMotion-technologie, die zijn debuut maakte in FIFA 22.

Goedkoop EA Sports FC 24 bestellen

Als je niet kan wachten op de release van EA Sports FC 24, dan moet je nog wel even geduld hebben. De game komt namelijk uit op 29 september. Wel kan je nu alvast de game in de pre-order zetten, zodat je kan profiteren van pre-order bonussen en je weet dat je dag één aan de slag kan gaan.
Bij GameMania is het zelfs mogelijk om EA Sports FC 24 nu al te pre-orderen voor 35 euro. De winkel houdt namelijk een speciale pre-order actie, waarbij je twee games die meedoen aan de actie kan inleveren voor veel korting op EA Sports FC 24. Je kan ook één game inleveren en dan betaal je 45 euro.