Zo kan je aanwezig zijn bij de lancering van Max Verstappens RB19!

News
dinsdag, 10 januari 2023 om 9:30
max verstappen gp japan 2022 red bull racingf1666262504
We moeten nog even geduld hebben voordat het F1 2023-seizoen van start gaat, maar de auto’s worden binnenkort wel al onthuld. En met een beetje mazzel kan je aanwezig zijn bij de lancering van Max Verstappens RB19.
De onthulling van de nieuwe auto’s is altijd het signaal dat er ongeveer nog maar een maandje is te gaan voordat de lichten weer op groen gaan en er met extreem hoge snelheden gescheurd gaat worden. Het is dan ook altijd een speciaal moment voor de teams, maar ook voor de fans.
Daarom wil Red Bull Racing de lancering dit jaar ook samen vieren met de fans. Het Formule 1-team heeft namelijk aangekondigd dat het op zoek is naar fans die aanwezig willen zijn bij de lancering. De gelukkige fans kunnen de lancering dan vanaf locatie livestreamen naar hun familie, vrienden en kennissen in het Engels, Nederlands, Spaans, Portugees of Duits. Op die manier krijgt iedereen een unieke blik op de kersverse RB19.
Als je aanwezig wil zijn bij de lancering van Max Verstappens nieuwste auto, dan kan je je hier aanmelden. Wanneer de onthulling precies is, is nog niet bekend. De teams die wel al een datum bekend hebben gemaakt, laten hun nieuwe auto zien tussen 11 en 16 februari, dus houd je agenda leeg rond die periode.

Wanneer gaat het F1 2023-seizoen van start?

Na de onthulling van de auto’s zullen we eerst geduld moeten hebben tot 23 februari. Dan is het namelijk tijd voor de pre-season test in Bahrein, waar teams voor het eerst goed kunnen testen hoe hun auto echt presteert op het asfalt en waar mogelijk nog aanpassingen kunnen maken.
De teams hoeven vervolgens niet te verhuizen, want de eerste Grand Prix van het seizoen is ook op het Bahrain International Circuit. Op 5 maart gaat de race, en het nieuwe seizoen, van start!