Nieuwe PlayStation 5 bundel gespot en pre-order geopend

News
dinsdag, 10 januari 2023 om 9:00
pexels kerde severin 5961216f1631282702
Als jij helemaal compleet dit jaar in wil, kun je een PlayStation 5 wellicht in de pre-order gooien met twee controllers en drie games. Met dit pakket kun je non-stop gaan gamen in 2023!
Het nieuws druppelt steeds meer binnen: de PlayStation 5 is makkelijker om te kopen. De consoles liggen meer in de winkels en kunnen ook steeds meer online besteld worden. De één wil alleen de basis hebben, dus een console met één controller. De ander zoekt misschien een pakket met alles erop en eraan. Mocht jij tot die laatste categorie horen, lees dan snel verder.

Nieuwe PS5-bundel bestellen

Bij Nedgame kun je nu een pakket in de pre-order zetten met daarin een PlayStation 5, twee controllers en drie games. Het gaat hierbij om de titels: FIFA 23, Grand Theft Auto V én God of War Ragarök, een soort klassiek pakket dus. Het gaat om de PS5 waar dus ook de discs in kunnen. Houd er alleen wel rekening mee dat de nieuwe God of War game als enige digitaal geleverd wordt, dus als code.
De bundel mag niet besteld worden door handelaren zegt Nedgame. “Gezien de schaarste van de PlayStation 5 console bieden wij tijdelijk bundels aan om handelaren te weren. De artikelen in deze bundel staan vast en zijn niet te ruilen / wisselen. Maximaal 1 bundel per klant. De PlayStation 5 consoles worden niet los verkocht.”
Bij levering staat er uiterlijk 31 januari.

Populair Nieuws