Zo ga je voor slechts 1 euro naar de film in Amsterdam!

News
maandag, 17 juli 2023 om 10:30
bioscoopf1636647754
Ben jij een grote filmliefhebber maar wil je deze maand op je centjes letten? In de maand juli kun je bij een aantal Amsterdamse bioscopen nu voor een euro naar de film!
Het gaat om de Filmhallen, The Movies, Studio/K en FC Hyena. Deze actie is geldig voor Stadspashouders met een groene stip, maar je mag iemand meenemen zonder Stadspas die dan ook maar 1 euro hoeft te betalen. Normaal kost een kaartje bij deze bioscopen tussen de 11 en 12,50 euro, dus het scheelt een hoop.
Zo zou je deze maand voor 1 euro naar Barbie, Oppenheimer, Indiana Jones and the Dial of Destiny, Mission: Impossible, Elemental of Joy Ride kunnen. Let wel op dat de actie alleen geldt voor reguliere voorstellingen. Zo organiseren The Movies en de Filmhallen allebei een speciale Barbie-avond, maar voor deze voorstelling betaal je de volle prijs.

Nog meer bioscoopacties in Amsterdam

Ook in augustus kun je met je Stadspas voor 1 euro naar de film, maar dan in Cinema De Vlugt en Rialto. Ook voor deze actie geldt dat je iemand zonder Stadspas mag meenemen. In Rialto vindt van 22 t/m 27 augustus het zomerfestival World Cinema Amsterdam plaats, dus je zou de actie kunnen gebruiken om een film tijdens dit festival te bezoeken. Cinema De Vugt geeft aan dat je in augustus drie keer voor 1 euro naar de film mag, maar dan mag je geen andere maandacties meer doen.
Als laatste is er nog een speciale actie voor kinderen tijdens de zomervakantie. Tot en met 3 september kun je gratis naar de film in Het Ketelhuis. Deze actie is geldig voor één kind (tot en met 14 jaar) en één begeleider. Het is aangeraden om van tevoren kaarten te halen.

Populair Nieuws