Zo ga je voor maar 1 euro naar de bioscoop in Amsterdam!

News
zondag, 14 april 2024 om 11:30
bioscoopf1636647754
Filmliefhebbers in Amsterdam opgelet! De komende tijd kun je bij een aantal Amsterdamse bioscopen voor maar een euro naar de film.
Het gaat om De Filmhallen, The Movies, Studio/K en FC Hyena. De actie is geldig voor Stadspashouders met een groene stip en geldt tot en met 31 mei. Normaal ben je voor een kaartje bij deze bioscopen tussen de 11,50 en 15 euro kwijt. Bij The Movies en De Filmhallen krijg je ook nog eens 50 procent korting op koffie en thee.
Belangrijk om te weten is dat de actie alleen geldig is voor reguliere voorstellingen. Je zou bijvoorbeeld naar Monkey Man, Poor Things, Kung Fu Panda 4, Civil War, Love Lies Bleeding, Wicket Little Letters, Back to Black of Furiosa kunnen. Buiten deze actie om krijg je normaal bij deze bioscopen ook korting met je Stadspas. Het gaat dan om een ticket van 9,50 euro bij FC Hyena, 6,50 euro bij Studio/K en 8 euro bij The Movies en De Filmhallen.

Nog een Amsterdamse bioscoopactie

Als dat nog niet genoeg is, kun je met je Stadspas tot en met 28 april ook bij Cinema de Vlugt voor een euro naar de film. Dit kaartje is inclusief kopje koffie of thee. Van deze actie kun je drie keer per maand gebruikmaken, maar let wel op: je mag dan geen andere maandacties meer doen. Ook leuk is dat je bij deze actie iemand zonder Stadspas mag meenemen, die voor hetzelfde bedrag naar binnen mag.
Met je Stadspas kun je bovendien altijd met flinke korting naar de film in het Eye Filmmuseum. In plaats van 12,50 euro kost het je dan 1,50 euro.

Bioscoopkaartjes winnen bij XGN

Voor de horrorfans onder ons geeft XGN deze week in de Reageer en Win trouwens bioscoopkaartjes weg voor Abigail, die vanaf volgende week in de bioscoop draait. Meer weten over deze winactie? Lees dan ons artikel.

Populair Nieuws