Zijn de gratis PS Plus games van oktober 2021 gelekt?

News
zondag, 26 september 2021 om 13:46
ps plus ps5f1631005854
Het duurt nog even voor de gratis PlayStation Plus games van oktober 2021 bekend worden, maar het lijkt erop dat ze gelekt zijn. Dealabs meldt namelijk dat de afbeelding voor de gratis PS Plus games van oktober 2021 in hun bezit is gekomen.
De games die volgens Dealabs in oktober gratis zijn als onderdeel van de PS Plus line-up zijn wederom niet de minste. Voor PlayStation 5 bezitters zou de WOII shooter Hell Let Loose gratis worden, terwijl voor PS4 games Mortal Kombat X en PGA Tour 2K21 de line-up verrijken. Of de games ook daadwerkelijk onderdeel van de gratis PS Plus games van oktober 2021 worden, is nog niet bevestigd. Sony zal naar verwachting aanstaande woensdag de games voor komende maand bekend maken.

Gratis PS Plus games niet voor het eerst gelekt dit jaar

Als dit lek van Dealabs klopt, dan is het niet voor het eerst dat dit jaar de games vroegtijdig lekken. De gratis PS Plus games van september 2021 lekten namelijk ook al via het Franse forum en dat bleek toen correct te zijn. Van wie het forum de games toegespeeld krijgt is niet bekend, maar het lijkt erop dat we komende maand wederom drie toffe games voorgeschoteld krijgen.