Update - Ziggo heeft last van vervelende storing

News
woensdag, 14 september 2022 om 13:45
ziggof1677671421
Klanten van Ziggo hebben momenteel niet toegang tot alle diensten van de provider. Door een storing is het namelijk niet mogelijk om gebruik te maken van de e-maildienst van Ziggo.

Update - Ziggo storing opgelost

De technische dienst van Ziggo is hard aan het werk geweest. De storing is nu namelijk opgelost, waardoor alle diensten van de provider weer horen te werken.
Origineel bericht
Dankzij het internet hebben we tegenwoordig toegang tot zo'n beetje alle informatie ter wereld en kunnen we overal contact houden met vrienden en familie. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar dan moet alles natuurlijk wel goed werken. Als er problemen zijn, dan wordt het nog eens goed duidelijk hoe afhankelijk we van providers zijn geworden in het digitale tijdperk.
Dat wordt nu in ieder geval duidelijk voor klanten van Ziggo. Op Allestoringen.nl stromen de klachten namelijk binnen. Sommige klanten claimen dat ze momenteel geen internet hebben door een storing, maar de meeste klachten gaan over de e-maildienst van Ziggo. Wanneer je momenteen inlogt op de webmail, dan krijg je een melding dat er 'een tijdelijke fout is opgetreden'. Klanten wordt opgeroepen om het later nog eens te proberen.

Wanneer is de storing voorbij?

Op de website van Ziggo staat een melding dat er momenteel problemen zijn met Ziggo Mail. Door de problemen kunnen klanten niet inloggen, maar ook geen mails verzenden en ontvangen. Het bedrijf werkt er hard aan om de storing op te lossen. Wanneer de probleem weer voorbij zijn, dat is helaas nog niet duidelijk.
Dit bericht is bijgewerkt op 14 september 2022.