Ziggo en SkyShowtime gaan samenwerking aan

News
dinsdag, 22 augustus 2023 om 13:00
large wheel 16x9f1641571389
Wie alle nieuwste series en films wil kijken via een streamingdienst is tegenwoordig een hoop geld kwijt. Er komen steeds meer streamingdiensten bij, waardoor het aanbod steeds meer verspreid wordt. Zo lanceerde vorig jaar ook SkyShowtime, maar Ziggo-klanten kunnen binnenkort voordelig van deze dienst gebruikmaken.
Ziggo en SkyShowtime zijn namelijk een exclusief partnerschap aangegaan, waardoor de streamingdienst vanaf dit najaar is inbegrepen bij een TV Max abonnement en beschikbaar wordt als extra tv-pakket voor klanten die internet van Ziggo met Vodafone of hollandsnieuwe combineren. Daarmee komt er wel een einde aan Ziggo’s eigen Movies & Series-platform. SkyShowtime vervangt dit platform namelijk.

Grote SkyShowtime titels nu al te zien bij Ziggo

Als je in aanmerking komt voor SkyShowtime hoef je zelfs niets te doen, je krijgt later dit jaar persoonlijk bericht over het activeren van een account waarmee je toegang krijgt tot het volledige aanbod. Een aantal films en series van de streamingdienst zijn vanaf vandaag al te zien op het Movies & Series-platform. Het gaat om onder andere Babylon, iCarly, Nope, PAW Patrol, Rabbit Hole, seizoen 1 van Star Trek: Strange New Worlds, Ticket to Paradise, Top Gun: Maverick, Tulsa King, beide seizoenen van Yellowjackets en alle seizoenen van Yellowstone. Deze titels zijn te vinden via het tv-menu van Movies & Series L- en XL-klanten.
Heb jij geen abonnement waarin SkyShowtime straks wordt gebundeld, kun je je via Ziggo abonneren voor 6,99 euro per maand. Dat is dezelfde prijs die SkyShowtime zelf vraagt. Een goedkoper alternatief is om een jaarabonnement te nemen, daarbij betaal je namelijk de prijs voor acht maanden.