De beste tv-series om nu op SkyShowtime te streamen

Article
dinsdag, 27 juni 2023 om 15:00
netflix tvf1672401228
Heb je net een abonnement genomen op de streamingdienst SkyShowtime, maar weet je niet wat je moet kijken? Geen man overboord. Wij presenteren je de 5 beste tv-series om nu te streamen op SkyShowtime.

Fatal Attraction

Als er één momenteel erg spannend is op SkyShowtime, dan is het Fatal Attraction. De serie borduurt voort op de klassieke filmhit met Sharon Stone en Michael Douglas. Verwacht dan ook drama, seks en wat gestoorde persoonlijkheden. Wat de serie interessant maakt is de manier van storytelling. Waar je de eerste paar afleveringen kijkt vanuit de ogen van de man, gebeurt dat later vanuit de vrouw. En je raadt het al: het zijn die twee personen die een affaire met elkaar kregen. Alleen liep dat niet helemaal goed af. De serie is nog niet helemaal ten einde, dus een goed moment om alsnog mee te beginnen!

1923

Ook een serie die heel spannend is, maar van geheel andere orde is 1923 met in de hoofdrol Harisson Ford en Helen Mirren. De tijd is 1923, een periode die zich kenmerkt door pandemieën, een historische droogte, het einde van de Drooglegging en de Grote Depressie. De vraag is hoe de familie Dutton hier mee omgaat. De scenes zijn prachtig en het acteerwerk is van de bovenste plank. Zonder twijfel het paradepaardje van SkyShowtime. Net zoals Fatal Attraction is deze serie alleen op SkyShowtime te kijken.

The Offer

Als jij houdt van de film The Godfather, goh alweer zo’n klassieker, dan moet je de tv-serie The Offer kijken. Want je zou het misschien niet verwachten (of weten), maar rondom de productie van die film is er allerlei heibel geweest. De regisseur was niet de eerste keuze, Al Pacino zou te klein zijn geweest en dat was er ook nog iets met de maffia. Nou, weet je wat? Je kan het allemaal terugkijken in de 10-delige reeks The Offer.

Foodie Love

Wil je liever iets romantisch zien en naar een serie kijken die korte afleveringen bevat? Ga dan voor Foodie Love. Wat gebeurt er als twee dertigers via een dating app met elkaar in contact komen? Er staan nog maar twee afleveringen op, van ongeveer een half uur per stuk, maar de serie is om nu al van te smullen. Veel is herkenbaar. Ook deze serie is nog volop bezig en krijgt elke week een nieuwe aflevering.

Tulsa King

Tot slot heeft SkyShowtime een andere serie die al even een hit is, namelijk Tulsa King. Deze serie met in de hoofdrol Sylvester Stallone wordt goed ontvangen. Het is een dramaserie, bestaande uit 9 afleveringen waarbij Dwight Manfredi na 25 jaar gevangenschap vrijkomt. Maar je raadt het al: die gaat geen rustig teruggetrokken leventje leiden. Als je houdt van maffiaverhalen is dit dus zeker een serie voor jou.

Populair Nieuws