Zien we Luke Skywalker binnenkort in The Witcher?

  Nog meer nieuws over seizoen 2 van The Witcher! Er gaan geruchten rond dat Star Wars-acteur Mark Hamill een rol is aangeboden voor het tweede seizoen van de populaire fantasy serie. Er wordt vooral gedacht dat Mark Hamill de rol van Vesemir gaat spelen, een bekend personage uit de boeken en de mentor van Geralt.

  Rich Polk - © 2017 Getty Images

  Of Mark Hamill de rol heeft aangenomen is nog niet bekend. Showrunner Lauren S. Hissrich heeft vermeld dat de officiële castings voor Vesemir nog niet zijn begonnen. Toch gaan de geruchten rond dat Netflix zich vooral richt op Mark Hamill voor deze rol. De bekende acteur heeft zelf op zijn Twitter aangegeven dat hij het wel zou zien zitten om de rol te spelen, maar dit betekent natuurlijk niet dat hij de rol meteen aan zal nemen. Het zal er vooral aan liggen of Hamills schema niet te druk is.

  Vesemir is een populair karakter uit The Witcher boeken waarop de serie is gebaseerd. Hij is een hekser die ook voor een lange tijd de mentor van Geralt en andere heksers is geweest. In de boeken is Vesemir de oudste hekser die nog leeft. Ook komt hij regelmatig in de games voor. Al vrij snel toen het eerste seizoen uitkwam begonnen fans naar Mark Hamill te kijken als ideale Vesemir.

  Over het succes van Netflix fantasy-serie The Witcher valt niet te twisten. Al snel nadat het eerste seizoen op Netflix verscheen bleek de serie onwijs populair te zijn. The Witcher is momenteel zelfs de meest bekeken original show op de streamingservice. Seizoen 2 is nog in productie en komt waarschijnlijk rond 2021 uit. Over een plot is nog niet veel bekend, maar er staat ons zeker een hoop te wachten. Ook zullen er meer nieuwe personages geïntroduceerd worden in seizoen 2, waaronder een aantal fan-favorieten zoals Vesemir.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.