Zet de Collector jacht voort in Red Dead Online deze week

News
woensdag, 17 augustus 2022 om 15:00
red dead online collector headerf1582111097
Na een lange tijd geen aandacht te hebben gehad, staan Collectors deze maand nu helemaal in het zonnetje deze maand. Nu een nieuwe week van start is gegaan, kan je in Red Dead Online weer verder met de Collector jacht!
Elke maand wordt in Red Dead Online de aandacht gevestigd op een specialistische rol of een game-modus. In augustus wordt de spotlight vol gezet op Collectors. Elke keer kunnen zij weer op zoek naar collecties, om daar rijkelijk wordt beloond te worden.
Voor elke complete set die je inlevert, krijg je namelijk twee keer zoveel dollars en XP. Maar daar blijft het niet bij, want als je de Weekly Collection inlevert bij Madam Nazar krijg je deze week gratis de Range Gloves.

Nog meer voordelen in Red Dead Online

Ben je geen Collector of überhaupt niet zo'n fan van spullen zoeken, dan zijn er nog veel meer andere opties waarmee je deze week je digitale portemonnee kan spekken. Zo levert The Dockside Contract twee keer zoveel dollars en XP op en het stelen van The Ember of the East staat ook nog eens een bonus van het dubbele aantal goudstukken.
Liefhebbers van PvP kunnen ondertussen weer stoeien in de nieuwe Featured Series. Deze week wordt de modus Hardcore Gun Rush Teams uitgelicht, waarmee je extra veel beloningen kan scoren. En vergeet ook niet om de gratis Community Outfit van de maand aan je collectie toe te voegen!

Populair Nieuws