Zelfs Pokémon maakt nu grappen over bizarre Willy Wonka Experience

News
maandag, 04 maart 2024 om 12:30
wonkaf1708443296
De Willy Wonka Experience in Glasgow is in korte tijd een internetsensatie geworden. Zelfs Pokémon maakt nu grappen over het bizarre evenement.
Met de release van de film Wonka met Timothée Chalamet in de hoofdrol, is de wereld van Willy Wonka weer helemaal terug. Een bedrijf zag daar een gouden kans in, door een Willy Wonka Experience te organiseren in Glasgow. Voor 35 pond zouden bezoekers toegang krijgen tot een ‘wonderlijke en kleurrijke wereld’.
De ervaring zelf komt alleen niet in de buurt van wat is beloofd. Nadat de deuren open gingen kwamen er al snel beelden binnen op social media, waarin het bizarre evenement belachelijk werd gemaakt. Eén actrice die een Oompa Loompa speelt werd zelfs plotseling een meme.
De acteur die is ingehuurd om Willy Wonka te spelen vertelt op TikTok dat het script dat hij heeft gekregen 15 pagina’s lang is, maar vol staat met ‘AI-wartaal’. Eén van de onderdelen van de Willy Wonka Experience is een villain die door de organisatie zelf is bedacht en die de naam ‘The Unknown’ heeft gekregen, omdat niemand weet wie hij is.
Het was zelfs reden genoeg voor het officiële Twitter-kanaal van Pokémon om grappen te maken over het event. Zo werd een link gelegd met de Unown, een groep van mysterieuze Pokémon-monsters.

Pokémon niet de enige

Naast Pokémon zijn er ook andere bedrijven die inspelen op het bizarre evenement in Glasgow. Met name de actrice die als Oompa Loompa onbedoeld een meme werd, is in veel games nagemaakt. Zo waren er mensen op X die de scène in Animal Crossing hebben nagemaakt, maar er kwamen ook officiële versies in World of Warcraft en Sea of Thieves.

Populair Nieuws