Zelda Tears of the Kingdom met 20 euro korting te pre-orderen

News
zaterdag, 11 februari 2023 om 9:00
the legend of zelda tears of the kingdomf1675934329
The Legend of Zelda Tears of the Kingdom gaat 69,99 euro kosten. Zo heeft Nintendo bekendgemaakt via de Nintendo eShop. Toch is er via deze digitale winkel ook al een mogelijkheid om de game met 20 euro korting in de pre-order te zetten.
Wie in de Nintendo eShop kijkt, ziet dat The Legend of Zelda Tears of the Kingdom voor 69,99 euro over de toonbank gaat. Het is dezelfde prijs die het Japanse bedrijf rekende voor voorganger The Legend of Zelda Breath of the Wild. Toch is er in de eShop al een manier om 20 euro te besparen op de game als je een Nintendo Switch Online-abonnement hebt.
Met Nintendo Switch Online heb je namelijk de optie om twee game vouchers te kopen. De totaalprijs voor de twee vouchers is 99,00 euro. Deze kun je inzetten om Tears of the Kingdom in de pre-order te zetten. Vervolgens heb je nog één voucher over die je kunt gebruiken voor een andere game die hiervoor in aanmerking komt.
Op deze manier betaal je als het ware 50 euro per Nintendo Switch-game die je via een voucher haalt. Zo bespaar je dus 20 euro op The Legend of Zelda Tears of the Kingdom als je deze in de pre-order wil zetten. XGN kan bevestigen dat deze methode werkt. Met de andere voucher kun je vervolgens een andere game uitzoeken van 59,99 euro die geldig is voor de aanbieding waardoor je nog eens 10 euro extra bespaard.

Minder korting bij de fysieke versie

Mocht je de Collector's Edition van de game willen, heb je wel pech. Die is niet via de Nintendo eShop in de pre-order te zetten. Ook voor de fysieke versie van de game moet je meer betalen, namelijk 64,99 euro als je de game bij bol.com haalt.

Populair Nieuws