Zac Efron wil Matthew Perry spelen in film

News
maandag, 13 november 2023 om 14:30
schermafbeelding 2023 11 10 om 125006f1699879060
Zac Efron staat erg open voor het idee om de recent overleden Matthew Perry te vertolken in een potentiële biopic.
Matthew Perry, voornamelijk bekend van zijn rol als Chandler Bing in Friends, is recent op tragische wijze overleden. Hij werd slechts 54 jaar oud.
Perry werd bijna zijn gehele leven gekweld door verslavingen aan zowel alcohol als medicatie. In 2022 kwam een boek (Friends, Lovers and the Big Terrible Thing) over zijn leven uit met het voornamelijke doel men te waarschuwen voor dezelfde fouten die hij begon.

Matthew Perry's wens

Recent werd bekendgemaakt dat Matthew Perry een acteur benaderd had om zijn leven te vertolken. Zijn wens was met deze film men bekend te maken met de gevaren van alcohol en verslavingen. Naar alle waarschijnlijkheid was de acteur die hij benaderde dan ook Zac Efron.
Zac Efron en Matthew Perry werkten eerder samen op een set. In 17 Again speelde Zac Efron een jongere versie van het personage van Matthew Perry. In de film is te zien hoe hij op mysterieuze wijze van een vader met een burn-out naar een zeventienjarige hunk werd getransformeerd.
Ondanks dat de rol van Perry in deze film erg klein was betekende het wel dat de twee heren veel tijd samen brachten op de set. Zac vertelde dat Matthew als een mentor fungeerde en dat ze in korte tijd een erg sterke band hadden opgebouwd. Efron, die zelf ook problemen heeft ervaren door diverse verslavingen, vertelde dat het voor hem een grote eer zou zijn om de Friends ster te mogen spelen op het witte doek.
Momenteel is er nog niks bevestigd over een mogelijke Matthew Perry biopic en zo recent na zijn overlijden zou het ook niet echt chique zijn. Toch is de kans groot dat er een verfilming van Perry’s leven in de toekomst ligt, zeker omdat het zijn directe wens was.