Dit zijn goede redenen om Inspector Gadget: Mad Time Party te kopen

Article
maandag, 13 november 2023 om 15:00
inspector gadget mad time partyf1699011702
Als je van gadgets houdt en een inspecteur, ben je bij Inspector Gadget aan het goede adres. Recent is Inspector Gadget: Mad Time uitgekomen op de PlayStation, PlayStation 4 en Nintendo Switch. Wij geven je redenen waarom je deze game moet kopen.

Leuke minigames

De belangrijkste reden om een game te kopen, is natuurlijk de gameplay. Inspector Gadget: Mad Time Party is zo’n heerlijke nostalgische game. En wat deze game zo leuk maakt zijn diverse minigames om te spelen die af toe verrassend leuk zijn. Laten we eerlijk zijn: minigames zijn voor alle leeftijden. In het begin van de game is er een spelletje waarbij je bepaalde kaarten moet stempelen en dan draait het puur om je reflexen. Wie is sneller: jij of je kind van 7? Leuk om te testen!

Een kind kan de was doen

We schreven net al kind. En dat gebeurt natuurlijk niet voor niets, want deze game heeft een label van 3 jaar en ouder. Dus mocht je zelf opgegroeid zijn met Inspector Gadget in de jaren 80 of 90, dan kan het een leuk idee zijn om voor je kind deze game te kopen voor de feestdagen en zo een stukje nostalgie terug in huis te brengen. De game is kindvriendelijk en vanaf de eerste minuten wordt je letterlijk bij het handje genomen en je stap voor stap uitgelegd wat je moet doen. Juist: een kind kan de was doen!
inspector gadgetf1699011685

Multiplayer mode voor familie en vrienden

Het bleek natuurlijk al een beetje uit de vorige twee redenen, maar inderdaad: je kan lekker samen met iemand anders plezier halen uit Inspector Gadget: Mad Time. Start de game op, geniet van een nostalgisch muziekje en ga dan lekker tegen elkaar minigames spelen. Ze zijn niet moeilijk, maar zeker wel vermakelijk. En met al het regen dat zich nu over Nederland verspreidt, is het een goede redenen om jezelf met familie op te sluiten!

Gebruik gadgets

Go Go Gadget. Inspector Gadget zou inspector Gadget niet zijn als hij zijn naam niet eer aan zou doen. De beste man houdt al van technische snufjes voordat AI zo hot was als vandaag de dag. Hoe uit zich dat? Nou, simpel. Zodra jij naar een volgend punt toe moet reizen, dan hoef je dit niet per se met de banenwagen te doen, maar kun je met één druk op de knop schakelen naar rolschaatsen. Dat gaat een stuk sneller. En ook kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de Go Go Gadget copter.

Bekende personages

En dan komen we aan bij de laatste reden waarom het een goed idee is om Inspector Gadget: Mad Time Party te kopen en dat is door het nostalgische gevoel en de bekende personages die in de game zitten. Sta virtueel oog in oog met Chef Quimby, Penny en de MAD Agenten. Jonge gamers zullen deze personages niet kennen als ze de tv-serie niet gezien hebben, weet dan één ding: ze zijn allemaal uiterst kindvriendelijk!
Dan tot slot de vraag van ons aan jullie: wat heb jij met Inspector Gaget?
In samenwerking met Mindscape.