Zac Efron laat een flinke transformatie zien in The Iron Claw

News
maandag, 16 oktober 2023 om 12:30
the iron claw st 1 jpg sd high 1f1697447393
The Iron Claw heeft eindelijk een trailer gekregen, met niemand minder dan de uiterst gespierde Zac Efron in de hoofdrol. De acteur, die ooit doorbrak met High School Musical, heeft de laatste jaren een duidelijke verschuiving gemaakt naar indrukwekkende en waargebeurde verhalen, en The Iron Claw lijkt geen uitzondering te zijn.
In The Iron Claw speelt Zac Efron de rol van de legendarische worstelaar Kevin Von Erich, en voor de rol heeft de acteur een flinke transformatie doorgaan. De film is geregisseerd door Sean Durkin, bekend van het goed ontvangen The Nest, en hij schreef ook het script. Het verhaal draait om de Von Erich-familie, een dynastie van professionele worstelaars die in de vroege jaren '80 geschiedenis schreven.
Wat de transformatie betreft, Jeremy Allen White, die een van de Von Erich-broers vertolkt, is onder de indruk van Efron's toewijding. White merkte eerder in een interview op dat Zac Efron een 'maniak' is als het gaat om zijn training en voeding, en dat zijn fysieke verandering voor de rol ongekend is. Dit geeft aan hoe serieus Efron zijn rol en vak neemt.
De echte Kevin Von Erich, nu 66 jaar oud, is ook enthousiast over Efron's verschijning in de film en zegt dat hij er fantastisch uitziet, zelfs beter dan hijzelf in zijn hoogtijdagen. Dit getuigt van het respect en de toewijding van de acteur om de rol en het personage recht te doen.

Wanneer komt de film uit in Nederland?

De trailer van The Iron Claw is nu beschikbaar, maar wees gewaarschuwd dat sommigen vinden dat deze veel laat zien en mogelijk te lang is. Als je onbevooroordeeld van de film wilt genieten, is het wellicht verstandig om te wachten tot de daadwerkelijke release.
Naast Efron en White spelen ook Lily James, Harris Dickinson en Holt McCallany belangrijke rollen in de film. The Iron Claw wordt in december in Amerika uitgebracht, maar een Nederlandse releasedatum is nog niet bekend. Kortom, de film lijkt veelbelovend en biedt Zac Efron een kans om zijn veelzijdigheid als acteur opnieuw te bewijzen, na onder andere een vertolking van de seriemoordenaar Ted Bundy.
The Iron Claw is vanaf 22 december te zien in de bioscoop

Populair Nieuws