YouTuber speelt Cyberpunk 2077 op Switch

News
woensdag, 23 december 2020 om 8:45
cyberpunk 2077f1608508555
Cyberpunk 2077 een game die voor alle platformen behalve de Switch uitgekomen is. Toch is het een YouTuber gelukt om de game op de Switch te spelen. Op zijn YouTube kanaal vertelt hij hoe hij dit voor elkaar bokste.
De YouTuber genaamd Nintendrew heeft via een flinke omweg de mogelijkheid om Cyberpunk 2077 overal en nergens te spelen op zijn Nintendo Switch. Nu is de game nooit voor dat platform verschenen en het is te betwijfelen of de hardware van de Switch de game überhaupt aankan, maar via deze weg kan Nintendrew volop genieten van de game.
Hij speelde de CD Projekt Red game namelijk op een gehackte versie van Nintendo's console. Met alle risico's vandien, wist hij een Android-besturingssysteem op de console te zetten, waarna hij de Google Stadia app installeerde. Zijn volgende stap was natuurlijk het downloaden van Cyberpunk 2077 (en andere games) die hij vervolgens in de handheldmodus op 720p en via de tv op 1080p kan spelen. Nintendrew raadt na zijn demonstratie iedereen af om de Switch te hacken.

Switch hacks geen goed idee

Een hack van de Nintendo Switch is namelijk niet echt een goed idee. Hoewel het in sommige gevallen tot het soort mogelijkheden zoals in de video van Nintendrew kan leiden, sjoemel je natuurlijk met de hardware. Je gebruikt deze vervolgens niet zoals Nintendo dat voor ogen heeft en verbreekt ook meteen de garantie van je console. Een van de risico's van het sleutelen aan de Switch software is dat de console vervolgens niks meer doet. Als dat gebeurt heb je een hele dure onderzetter in je handen.

Populair Nieuws