Sony heeft tien PlayStation gameverfilmingen en -series in de maak

  Binnen nu en een tijdje kunnen we genieten van gameverfilmingen van PlayStation games. Zo is The Last of Us onderweg en zal Tom Holland in de huid van Nathan Drake kruipen in de Uncharted film. Nu blijkt dat er nog veel meer onderweg is vanuit Sony's filmtak.

  Dat wist Tony Vinciquerra, voorzitter van Sony Entertainment, te melden in een interview met CNBC. Hij vertelde dat Uncharted en The Last of Us slechts het topje van de ijsberg zijn en dat de bedrijven van Sony veel meer met elkaar zullen integreren door bijvoorbeeld meer gameverfilmingen en series rondom games uit te brengen. In de komende jaren mogen we maar liefst tien films en series verwachten, maar waar deze om draaien blijft nog even geheim.

  Vinciquerra meldde wel dat het gaat om drie films en zeven series, waar Uncharted en The Last of Us dus onderdeel van zijn. De kans is dus aanwezig dat we bijvoorbeeld een God of War serie voor onze kiezen krijgen of aan de slag kunnen met een film rondom Horizon Zero Dawn.

  The Last of Us en Uncharted waarschijnlijk als eerste uitgebracht

  Van de rij met projecten zal Sony hoogstwaarschijnlijk als eerste de al bekende titels uitbrengen. We hebben al wat beelden van Tom Holland als Nathan Drake gezien en weten al het een en ander rondom de The Last of Us verfilming. Van die laatste is al bijna zeker dat hij naar HBO komt.

  Welke gameseries en -films zou jij het liefste uit de Sony studio's zien rollen? Laat het hieronder weten!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.