XGN wenst iedereen fijne feestdagen!

News
zondag, 24 december 2023 om 17:30
kerstf1703068952
Ho ho ho, hallo allemaal! Superflauw. Maar je weet wel meteen dat het die tijd van het jaar is: kerstmis. Straks is het kerstavond en daarna volgen twee mooie kerstdagen. En dat mag gevierd worden
XGN wenst jullie dan ook allemaal een hele fijne kerst toe! Of je dit nu gaat doen met cadeautjes bij de boom of juist niet. Voor veel mensen is het prettig om even twee dagen vrij te zien, twee extra dagen welteverstaan. Want de meeste mensen hebben dit jaar een cadeautje doordat Eerste en Tweede kerstdag op werkdagen vallen. Hoera!
Dat betekent ineens vier dagen achter elkaar vrij. Natuurlijk beseffen we dat dit niet voor iedereen zo is en dat ook niet elk persoon kerst leuk vindt, maar over het algemeen kun je stellen dat het voor de meerderheid van Nederland zo werkt.

Wat doet de redactie met kerst?

Wat gaan jullie doen met kerst? Het blijkt dat wij XGN’ers gewoon lekker gaan chillen en eten. Zo mag Rox zich gaan opsplitsen met manlief tussen Amsterdam, Groningen en Venray en is het familie bezoeken. Tijd voor games zal er dus niet bij zitten, gezien er weer flink gereisd mag worden. Al hoopt ze dat iemand in de stemming is om naar de bioscoop te gaan en Wonka te cheken.
Ook Ralph zal langs familie gaan, al woont iedereen lekker in de buurt. Tevens heeft hij aangegeven sowieso wél te gaan gamen. Hij is momenteel verknocht aan Balder’s Gate 3 en heeft recent Cocoon op de kop getikt. Laatstgenoemde game is een titel waar Marcus zich ook wel in kan vinden. Al heeft hij aangegeven ook films en series te gaan kijken, de kerstspecial van Doctor Who staat in ieder geval op het programma.
En jullie? Wat gaan jullie doen? Worden er cadeautjes opengemaakt? Wat staat er op het menu om te gaan eten? Deel vooral jullie plannen. We zouden natuurlijk niet in journalistiek werken als we niet nieuwsgierig zouden zijn…
Nogmaals: fijne feestdagen!