Epic geeft paranormale japanse game gratis weg

News
zondag, 24 december 2023 om 17:00
epic gamesf1645113725
Het is Holiday Sale in de Epic Games Store en dus krijgen we dagelijks een nieuwe gratis game! Vandaag geeft Epic Games een paranormale game, gesitueerd in Japan gratis weg.
Japanners houden van verhalen met geesten en demonen. Die kom je genoeg tegen in de gratis game die Epic Games vandaag gratis weggeeft! Alle mensen in Tokyo zijn weggevaagd, behalve één overlevende. Akito Izuki heeft net een zwaar ongeluk gehad, als een geest bezit neemt van zijn lichaam.
Dat gaat niet helemaal zoals die geest bedacht had, Izuki blijft bij bewustzijn en vanaf dat moment moeten ze zien samen te werken om te overleven in een geesteswereld die de plaats van Tokyo overgenomen heeft.

Ghostwire: Tokyo, nu gratis in de Epic Games Store

Ghostwire: Tokyo is een geliefde game van Bethesda Softworks, die hiermee een heel andere richting op sloegen. De game is helaas wat ondergewaarderd gebleven, maar iedereen heeft nu een herkansing om de game te ontdekken.
Wie de game uitprobeert komt er achter dat Ghostwire: Tokyo een beetje vreemd is, maar prettig speelt en een leuke interactie heeft tussen Izuki en de geest, die KK genoemd wordt. De twee hakkelen over het bezit van het lichaam van Izuki, maar leren gaandeweg ook elkaar te waarderen en zelfs samen te werken.

Elke dag een nieuwe mystery game

Elk jaar is de wintersale iets om naar uit te kijken. Dat is niet alleen vanwege de vele kortingen, maar vooral ook vanwege de gratis games! Eerdere jaren gaf Epic Games tijdens de sale elke dag een nieuwe gratis game weg.
Dit jaar gaat dat iets anders. De eerste week gaf Epic Games alleen Destiny 2 Collection weg, die een week lang te claimen was. Vanaf nu geeft Epic Games elke dag een game gratis weg, dus de game van vandaag is tot morgen 17:00 uur te scoren, waarna een nieuwe game in de Epic Store gratis te claimen is. Uiteraard laten wij jullie weten welke gratis game dat morgen is.

Gratis games in de Epic Games Store

In tegenstelling tot veel andere 'gratis' games zijn de wekelijkse gratis games in de Epic Games Store echt gratis. Je hoeft er niets voor te doen, behalve het claimen van de game. Je hebt er geen abonnement voor nodig en hoeft er geen andere aankoop voor te doen!
Eenmaal geclaimed blijft de game voor altijd van jou. Wie regelmatig games in de Epic Games Store claimt heeft zo al honderden gratis games weten te scoren, waaronder Death Stranding, Homeworld Remastered Collection, Fallout New Vegas, Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War, Shadow Tactics - Aiko's Choice, Dishonored en nog veel meer.