XGN wenst iedereen een fijne Koningsdag!

News
maandag, 27 april 2020 om 9:00
vlaggetjesf1587707777
Het is 27 april en traditiegetrouw is het Koningsdag. Dit jaar is deze dag in het teken van de koning omgedoopt tot woningsdag, omdat iedereen zoveel mogelijk binnen moet blijven. Desondanks wensen wij iedereen een fijne Koningsdag toe!
Dit jaar is Koningsdag omgedoopt tot woningsdag. Dat betekent geen bezoek van onze Koning aan een stad of dorp op televisie, lekker rondneuzen op een vrije markt of een uitbundig feest bezoeken gehuld in oranje kleding. Koningsdag 2020 loopt net even anders dan normaal door toedoen van het coronavirus.
Dat betekent niet dat Koningsdag 2020 niet gevierd kan worden. De Koning zal namelijk zoals altijd een toespraak houden op televisie en ook voor alle andere activiteiten is plek, al zal dat net even anders zijn dan normaal.

Een fijne woningsdag!

Zo kun je via een van de vele video-apps toch in contact met je vrienden blijven om een klein feestje te vieren op Koningsnacht. Op Koningsdag is er online ook de mogelijkheid om een vrije markt te bezoeken om te speuren naar die ene goede deal, al zal je daar nu waarschijnlijk op moeten bieden in de hoop dat er niet nog tien mensen meebieden.
Als je meer van de oud-Hollandse spelletjes bent, kun je natuurlijk altijd je console aanzetten om minigames te spelen met het hele gezin. Natuurlijk is het bingewatchen van een goede serie ook een heerlijke optie. Helemaal als je er zelf een beetje een oranjefeestje van maakt met bijvoorbeeld een lekkere oranje tompouce en een serie oranje slingers voor het raam. Die oranje kleding die je al in huis had, kun je natuurlijk ook gewoon aan doen!