XGN Redactie in 10 vragen: Arran Winmai

News
zondag, 12 juli 2020 om 17:00
arran winmaif1594373431
Konden we jullie pas al een nieuw redactielid voorstellen, deze week kan dat alweer! Ontmoet onze nieuwste aanwinst op de redactie: Arran Winmai!
Geef een korte introductie van jezelf
Ik ben Arran. 27 jaar geleden ben ik geboren in het verre en ook mysterieuze Londen. Ondertussen heb ik een hoop meegemaakt, vooral in games op de PS4 en Nintendo Switch. Ik hou voornamelijk van RPG's en Metroidvania's.
Hoe ben je bij XGN beland?
Op LinkedIn zag ik een vacature voor een stagiair bij XGN. Nou ben ik al klaar met mijn studie, dus een stage ging hem niet worden. Maar na een open sollicitatie als redacteur werd ik aangenomen als freelancer!
Wat vind je het leukste van werken bij XGN?
Door mijn schrijfwerk kom ik in contact met allemaal mensen die net zoveel of zelfs meer passie hebben voor games. Echt mijn soort mensen dus! Ook ontdek ik games die ik zelf nooit geprobeerd zou hebben, maar soms toch best wel gaaf zijn.
Als XGN er niet was geweest, waar had je dan nu gewerkt?
Voorheen schreef ik over games voor een andere site. Daar zou ik waarschijnlijk nog steeds zitten als ik niet overgestapt was.
1f1571338982
Welke gameserie vind je het allerleukste, en welke gameserie heb je echt een hekel aan?
Hoewel ik flink gemengde gevoelens heb over de serie zoals het nu is, begon mijn passie voor games echt met Fallout. Het derde deel heeft mij echt naar deze hobby gebracht en New Vegas zorgde ervoor dat ik daar bleef. Aan de andere kant begrijp ik nog altijd niet waarom sportgames zoals FIFA het zo goed doen. Dan kan je toch net zo goed zelf een veld op gaan en een balletje trappen?
Wat is je favoriete tv serie (huidig of uit het verleden)
Avatar: The Last Airbender is in mijn ogen zo goed als perfect. Leuke humor, goede personages en serieuze thema's die worden benaderd ondanks dat het in principe gemaakt was voor kinderen. Oh, en Momo is een baas. Daarnaast vind ik de koreaanse serie Kingdom een erg interessante draai op het zombiegenre.
Marvel of DC?
Qua films spreken allebei me niet echt aan, maar als we het over de stripboeken hebben zeg ik met volle borst DC! Zeker als we het hebben over de superhelden. Spider-Man en X-Men zijn gave series, maar ze worden wel overtroffen door Batman, V for Vendetta en Watchmen. Trouwens, ik zeg wel dat de films me niet echt wat doen, maar de Dark Knight trilogie was wel genieten voor mij!
nieuwe the dark knight details onthuld door christian bale 125227 4
Star Wars of Star Trek?
Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog bijzonder weinig heb gezien van Star Trek, dus ik kan niet met een goed geweten antwoord geven op deze vraag. Maar als ik moet kiezen zal ik toegeven dat de kleinschalige avonturen van Star Trek mij meer aanspreken dan de uitverkorene die een groot kwaad moet verslaan in Star Wars.
Xbox, PlayStation of Switch?
De exclusives van PlayStation spreken mij veel meer aan dan die van Xbox en de Switch. Daarentegen vind ik het wel heel fijn om indiegames in handheldmodus te spelen op de Nintendo console. Dus de grote verliezer is de Xbox!
Als laatste, wat moeten we echt nog van je weten?
Naast games hou ik ook van bordspellen en RPG's. Ik ben zelfs de Dungeon Master voor een groep, waarbij we een verhaal spelen dat ik zelf geschreven heb! Dat is veel werk, maar het is het zeker waard.
the witcher bordspel officieel aangekondigd 53318

Populair Nieuws