XGN.nl wenst iedereen een Vrolijk Pasen!

News
zaterdag, 08 april 2023 om 8:00
xgn wenst iedereen een heel fijn pasen 88422f1680794331
Het is bijna Pasen en dat betekent een extra lang weekend! Met een uitgebreid paasontbijt met eitjes en paasbrood! We hebben lang moeten wachten op mooi weer, maar de verwachtingen zien er goed uit dus we kunnen lekker buiten paaseitjes zoeken! De terrasjes gaan weer open, zoek een plekje uit de wind en geniet van de zon! De redactie wenst jullie een vrolijke en zonnig Pasen toe!
Na een koude en natte maand maart begint het nu toch echt eindelijk op lente te lijken. De zon laat zich vaker zien en de temperatuur is eindelijk in de dubbele cijfers gekomen. Tijd dus voor een lekker lang paasweekeinde!
Na het paasontbijt en het eieren zoeken kunnen we lekker naar buiten. Maar wie de vogeltjes niet wil horen fluiten kan natuurlijk zijn OnePlus Buds Pro 2 oortjes in doen om tijdens het wandelen naar lekkere muziek te luisteren.
Wie geen zin heeft om naar buiten te gaan maar lekker wil gaan gamen heeft meer dan keuze genoeg. Zo geeft Epic Games een brute zombie-slayer weg, hebben Xbox gamers weer heel wat grote games bij, waarbij vooral Loop Hero aangeraden wordt. Ook PlayStation gamers kunnen hun hart ophalen met de nieuwe PS Plus Essential games voor april, waaronder de geliefde Sackboy. Of misschien wil je liever een game kopen? Wie wil shoppen kan Star Wars Jedi: Survivor nu al met korting kopen, of gezellig samen It Takes Two gaan spelen.
Wie liever een film of serie pakt, kan vanaf nu op Netflix de serie Riverdale kijken, of de nieuwe comedy Kwestie van Geduld kijken. Wie op zoek is naar een serie met superhelden kan bij HBO Max terecht voor het net nieuwe Gotham Knights of Superman and Lois. Prime Video pakt dan weer uit met het derde seizoen van Star Trek Picard.
Ook de muziekliefhebbers komen aan hun trekken. HBO Max heeft het uitstekende Elvis in de aanbieding, terwijl Netflix nog steeds zowel Bohemian Rhapsody als het uitstekende 8 Mile aanbiedt, terwijl Prime Video een hele categorie muziekfilms heeft, met daarin onder anderen Pink en Lil Baby.
Wat je ook gaat doen deze paasdagen, XGN wenst je er heel veel plezier mee! Prettige paasdagen!