XGN duikt achter de schermen van je favoriete games en films!

News
vrijdag, 21 juli 2023 om 14:00
shocked mariof1689865779
Weet jij alles van je favoriete game aller tijden? Misschien lijkt het zo als je het er met een leek over hebt, maar er is altijd meer om te leren. Wij hopen je daarbij binnenkort op weg te helpen.
Om de één of andere reden houden mensen van weetjes. IMDb en TV Tropes staan er vol mee en je kent vast ook wel iemand die op een spelletjesavond niets liever speelt dat Trivial Pursuit. De interessantste weetjes zijn natuurlijk de feitjes over de dingen waar je van houdt, hoe meer bizar of nutteloos hoe beter.
Ook wij houden van gekke weetjes en die willen we dan ook graag met je delen. Daarvoor lanceren we komend weekend twee gloednieuwe rubrieken. Er verschijnt er één op zaterdag en één op zondag.

Verrijk je kennis dankzij twee nieuwe rubrieken

In de ene rubriek, genaamd “Wist je dat”, gaan we op zoek naar merkwaardige feiten over je favoriete games en films. Denk aan iets dat achter de schermen is gebeurd, een obscure easter egg of een bizar toeval dat twee werken met elkaar verbindt. Onze andere rubriek, “Name Explained” duikt in de titels waar je waarschijnlijk al niet meer over nadenkt. Niet alle titels spreken voor zich en soms gaat er een verrassend verhaal achter schuil.
We zullen nog niet precies verklappen wat we in de eerste edities van deze rubrieken in behandeling nemen. Maar filmliefhebbers gaan dit weekend horen waarom je je grappen soms beter voor je kunt houden als acteur. Ook onderzoeken we het verhaal achter een klassieke game-titel die bij niet-fans vaak voor verwarring zorgt.