Xbox Series X systeemupdate bevat nachtmodus en 4K-dashboard

News
zondag, 24 oktober 2021 om 12:00
xbox series xf1634890970
De nieuwe systeemupdate van oktober voor de Xbox Series X is er. De nieuwe update bevat een 4K-dashboard, een nachtmodus en Quick Settings. De update is nu voor iedereen met de console beschikbaar.
Vanaf deze week heeft iedereen met een Xbox Series X toegang tot de nieuwe update. De update bevat een nachtmodus, Quick Settings een en 4K-dashboard. Dit werd bekendgemaakt op de blog van Xbox.
Xbox begon een paar maanden geleden al met het testen van een dashboard met een 4K-resolutie. Voorheen had de Xbox Series X-dashboard een maximale resolutie van 1080p. Mensen met een 4K-televisie kunnen nu dus genieten van het gamen in 4K. Door deze update is alles beter te zien en makkelijker te lezen.

Gamen op Xbox in het donker

Verder heeft Xbox een nachtmodus geïntroduceerd, waardoor je het scherm kunt aanpassen naar donkere kleuren. Gebruikers kunnen het scherm, het witte stroomlapje op de console en de controller dimmen. Gebruikers kunnen ook schema’s maken om te bepalen wanneer de nachtmodus aan staat.
Naast het dimmen van het licht kan je er ook voor kiezen om blauw licht te fileren. Dit zal beter zijn voor je ogen en is beschikbaar voor de Xbox Series X en S-consoles.
Ten slotte zijn er nieuwe Quick Settings toegevoegd aan de Xbox Guide. Met de Quick Settings kunnen spelers snel specifieke functies beheren. Gebruikers kunnen nu gemakkelijk alles naar eigen smaak aanpassen.

Populair Nieuws