Xbox Series X releasedatum mogelijk gelekt

  De releasedatum van de PS5 en Xbox Series X is nog niet officieel onthuld. Er doen dan ook veel geruchten de ronde over de mogelijke data. Nu lijkt het erop dat de releasedatum van de Xbox Series X gelekt is. Niet door Microsoft zelf of door een insider, maar door een releasegame in de Microsoft Store.

  Waar de datum van release van de Xbox Series X nog op ‘this holiday’ staat en Microsoft ons verder geen enkele hint geeft, weten we van sommige games wel dat het releasetitels worden. Zo ook van Yakuza: Like a Dragon, waarvan op de Xbox nieuwspagina in mei gemeld werd dat de game op de releasedag van de console uit zal komen als timed exclusive.

  Deze game komt dus volgens Microsoft uit op de dag dat de next-gen console verschijnt. En die datum is volgens de gamepagina in de Microsoft Store op 13 november. Het is ongetwijfeld een foutje dat deze datum nu al genoemd wordt in de Microsoft Store, maar het geeft ons wel inzicht in de datum waarop we de console mogen verwachten.

  Releasedatum Xbox Series X op een vrijdag

  De datum, 13 november, valt ook nog eens op een vrijdag, wat het een redelijk aannemelijke dag maakt om de console te uit te brengen. De datum valt ook mooi voor de mega-uitverkoop op Black Friday, waarop we altijd dood gegooid worden met aanbiedingen en waarop in de Verenigde Staten iedereen massaal voor de winkeldeuren slaapt. Of de Xbox Series X ook daadwerkelijk op 13 november uitkomt, is nog niet bevestigd door Microsoft. Zij houdt haar lippen nog steeds stijf op elkaar.

  Yakuza: Like a Dragon

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.