Tweede Ubisoft Forward komt in september

  Ubisoft heeft bekendgemaakt dat haar tweede Ubisoft Forward evenement in september 2020 plaats zal vinden. Tijdens een bedrijfsbijeenkomst (via IGN) maakte Yves Guillemot, CEO van Ubisoft, het nieuws bekend. Een precieze datum in september werd niet gegeven.

  Tijdens haar eerste Ubiosoft Forward werd al duidelijk dat er meer livestreams in deze vorm op de planning stonden. Nu is duidelijk wanneer de eerste livestream verwacht kan worden. Veel details over wat er getoond gaat worden zijn er nog niet.

  Eerder deze maand hield Ubisoft haar eerste E3-achtige livestream-evenement op 12 juli. Tijdens de stream werden een aantal games uit de doeken gedaan, waaronder Far Cry 6. De nieuwe game heeft een bekende schurk, want de rol wordt vertolkt door Giancarlo Esposito. Ook werden meer beelden van Watch Dogs Legion en Assassin's Creed Valhalla getoond.

  Volgende Forward-event bevat meer game nieuws van Ubisoft

  Ondanks dat er nog weinig bekend is gemaakt over de nieuwe Ubisoft Forward, lijkt het wel duidelijk dat er meer aankondigingen van games op de planning staan. In de vorige livestream werden d woorden "game news and updates" gebruikt om aan te duiden wat er zou komen. Games als Gods & Monsters en Rainbow Six Quarantine hebben we tijdens het eerste evenement dan ook niet gezien, dus die zouden nu mogelijk aan de beurt zijn.

  Assassin's Creed Valhalla

  Verkijgbaar vanaf 17 november 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.