Xbox Series S broodrooster lijkt gelekt

News
zondag, 05 maart 2023 om 12:30
xbox series sf1604058701
Een paar jaar terug bracht Microsoft de Xbox Series X koelkast uit en als we de geruchten mogen geloven smaakte dat naar meer: er komt een broodrooster in de vorm van de Xbox Series S.
Het begon als een grap, maar inmiddels is het werkelijkheid geworden: de Xbox Series X koelkast. Wie deze koelkast in de keuken heeft staan en had gehoopt om de hele keuken een Xbox-thema te geven, heeft geluk. Er is nu namelijk een foto naar buiten gekomen waarop de Xbox Series S broodrooster te zien is. Net als de koelkast is ook dit apparaat in de vorm van zijn gelijknamige console.
Zoals op de afbeelding te zien is, kunnen er twee sneetjes brood van 120 x 120 mm tegelijk in het broodrooster en zijn er 6 verschillende standen. Ook kun je het apparaat gebruiken om te ontdooien en voor bagels én is er een uitneembare kruimellade. Als de afbeelding echt is kunnen we de Xbox Series S broodrooster dit jaar nog verwachten met een prijs van 60 euro.

Xbox Series S broodrooster onderdeel van lijn

Volgens het Franse Xbox Squad is het huishoudapparaat onderdeel van een nieuwe golf van officiële Xbox-items, waaronder ramenkommen, RGB muismatten, opbergdozen, pennenhouders en meer. Microsoft heeft vooralsnog niet gereageerd op het lek, maar Xbox Squad is van plan om zelf het apparaat te verkopen. De pre-orders zijn nu open voor Frankrijk en België.
Er worden momenteel trouwens twee Xbox Series X koelkasten aangeboden op Marktplaats. Als je destijds misgreep en nog steeds interesse hebt moet je er dus snel bij wezen!