Xbox One aanbieding - Nu voor 179 euro een Xbox One kopen

News
donderdag, 11 juni 2020 om 13:30
xbox one s all digitalf1591873863
Heb je nog geen PS4 maar wil je er wel graag één kopen? Dan is dit het ideale moment, want Media Markt heeft een speciale aanbieding voor de Xbox One S All-Digital. Met de Xbox One aanbieding betaal je 50 euro minder dan normaal.
De prijs van de Xbox One S All Digital is nu bij Media Markt 179 euro. Tijdens de Xbox One aanbieding hoef je nu dus 50 euro minder neer te leggen en je gaat met de All Digital-variant van de Xbox One S naar huis. Een game zit hier niet bij inbegrepen. Het gaat om de 1TB versie die in het wit verkrijgbaar is.

Ook voor 179 euro een Xbox One kopen bij andere winkels

Naast Media Markt hebben ook andere winkels de Xbox One aanbieding. Bij bol.com is de console voor hetzelfde bedrag te koop:
Intertoys doet ook mee met het spektakel. Voor dezelfde prijs is de console daar te koop. Je kunt hier de console bij Intertoys vinden.

De Xbox One aanbieding uitgelegd

De Xbox One aanbieding is wel iets anders dan je gebruikelijke console. Het betreft hier namelijk de All Digital Xbox One S. Dit is een speciale console die Microsoft vorig jaar uit heeft gebracht.
Microsoft heeft deze console uitgebracht met de naam All Digital, omdat de console geen discs af kan spelen. Je kunt games voor deze Xbox One S dan ook alleen digitaal kopen en afspelen. Tevens kun je geen films die je op disc hebt afspelen op deze console.
De Xbox One S All Digital kwam op 7 mei 2019 in Europa uit. De oorspronkelijke Xbox One is alweer bijna zeven jaar oud en kwam uit op 22 november 2013. Voor Nederland kwam de console bijna een jaar later.
Vaak is de prijs voor deze Xbox One-variant nog niet omlaag geschoten. Het lijkt er dus op dat flink wat winkels stunten met de Xbox One prijzen. Heb je de console van Microsoft dus nog niet in huis, dan is nu het moment om toe te slaan!

Populair Nieuws