PS5 reveal event: Wat verwacht de XGN redactie?

Article
donderdag, 11 juni 2020 om 14:30
lp9xeknzapzh6wuep5eahq 1024 80pngf1591341507
Vanavond is dan eindelijk de avond waarop Sony haar PS5 reveal event organiseerd. Wat er allemaal op de planning staat is nog strikt geheim, maar de XGN redactie heeft natuurlijk wel verwachtingen. Wat de XGN redactie verwacht van de PS5 reveal, lees je hier!

Rox

Het zal wel niet gebeuren, maar ik hoop op Prince of Persia, al fan sinds het eerste uur. En ben het beu dat mensen me al jaren plagen met: dat is toch gewoon Assassin's Creed geworden. Geef me gewoon weer een oude óf nieuwe Prince of Persia. Maar zoals gezegd: dat zal wel niet gebeuren...

Mark

Ik hoop op zowel informatie als mooie beelden. Wanneer verschijnt de ps5? Hoe gaat hij eruit zien? Wat wordt de prijs? Allemaal dingen die ik dolgraag wil weten. Qua games hoop ik op een Spider-Man 2, een NieR Automata vervolg en een paar leuke couch co-op/multiplayer games. Op dat laatste gebied viel de ps4 wat mij betreft erg tegen.
ps5 controllerf1592919068

Luuc

Stiekem hoop ik dat Sony groots uitpakt, ondanks dat er vertelt is dat de focus op de games gaat liggen. Als we de prijs en releasedatum niet gaan zien, hoop ik ten minste het design te zien. Ook verwacht ik grote exclusieve games als Horizon Zero Dawn 2.
Een aantal verrassingen zouden ook niet mis zijn, maar verder ben ik wel bang voor wat standaard aankondigingen. Ik ben zelf geen groot racer, maar ik gok wel Gran Turismo 7 te zien. Ook verwacht ik een scala aan third-party titels. Ik wil durven dromen en hoop dan ook God of War 2 te zien, maar dat zal uiteindelijk nog maar moeten blijken vanavond.

Ralph

Als groot liefhebber van FromSoftware hoop ik heel erg op Bloodborne 2 of een andere titel van de Japanse ontwikkelaar. Zover gezocht is een vervolg op Bloodborne ook niet, aangezien er geruchten de ronde doen dat er een remaster van de game komt voor de PS5 en PC. Het zal waarschijnlijk alleen wel even duren voordat we met een sequel aan de slag kunnen, als hij wordt aangekondigd, want FromSoftware is momenteel nog druk bezig met Elden Ring. Ik zal geduldig wachten op de release.
horizon zero dawnf1580387264

Theo

Natuurlijk hoop ik de PlayStation 5 te zien met een prijskaartje tijdens het event, maar waarschijnlijk gaat dat niet gebeuren. Verder hoop ik op toffe games. Denk aan beelden van Horizon Zero Dawn 2 of een nieuwe Silent Hill uit de stal van Konami.
Dat laatste zou mijn nekharen op een positieve manier overeind zetten! Een ding wat ik niet op hoop is beelden van al bestaande games die ook naar de PlayStation 5 komen. Dat mag Sony wat mij betreft ook gewoon mailen of ergens online publiceren.

Chris

Ik verwacht een E3- waardige show waarbij in hoog tempo een hele serie games getoond gaat worden. Wat games betreft zijn de verwachtingen hooggespannen, maar ik zou al blij zijn met een 3-4 launch exclusives en een aantal next gen titels die ook op (o.a.) Xbox Series X gaan verschijnen.
Ik verwacht een grote focus op die games, dat is ook wat op de blog gemeld is. Ik ben heel erg benieuwd of we daadwerkelijk de PS5 te zien krijgen. Daar is nog met geen woord over gesproken, terwijl iedereen op Social Media het over het PS5 reveal event heeft. Ik houd er in ieder geval stevig rekening mee dat we de console zelf misschien helemaal niet gaan zien
wb montreal batman 1

Leslie

Ik verwacht tijdens de PS5 reveal eindelijk een nieuwe Batman game te zien zoals Arkham City. De Arkham reeks is m'n favorite superhelden reeks qua gamen.
Daarnaast hoop ik eindelijk wat nieuwe en originele titels te zien. Dit jaar zijn de games Maneater en Beyond Blue uitgekomen, dus ik hoop voor nog een geweldige onderwater exploration game of iets anders leerzaams in andere natuurgebieden. Ook zou ik een nieuwe Outlast willen zien of een andere first person horror game die daadwerkelijk eng is.
Dit is artikel is op 18 augustus 2020 bijgewerkt.

Populair Nieuws