Stream: Worden we een Jedi of Sith in LEGO Star Wars The Skywalker Saga?!

News
donderdag, 28 april 2022 om 16:00
lego star wars the skywalker saga release date 2022f1648999285
Het is weer tijd voor een toffe XGN-livestream! Vrijdag 29 april gaan we aansluitend op de XGN Cast aan de slag met LEGO Star Wars The Skywalker Saga! Dat wil je uiteraard niet missen!
Waar we iedere vrijdag al live zijn op Twitch, pakken we komende vrijdag extra groot uit. Na de live-opname van de gloednieuwe XGN Cast schakelen we over naar een gloednieuwe stream waarin we aan de slag gaan met LEGO Star Wars The Skywalker Saga! Rond 14.00 uur zijn we live met de game en kun je zeker 2 uur genieten van gekke LEGO-capriolen in een sterrenstelsel hier ver, ver vandaan.
Luuc gaat live vanaf 14:00 uur op ons Twitch-kanaal om de nieuwe LEGO-game onder de loep te nemen. Deze stream is mede mogelijk gemaakt door MSI die recent haar nieuwe Vector Series heeft uitgebracht. Deze laptop-serie straalt als een zonnetje dankzij de 240Hz refresh rate in combinatie met een keurig 1080p IPS-paneel. Verder is de laptop voorzien van een krachtige, twaalfde generatie Intel i7-processor.
Tijdens de stream zal de laptop ook nog even aan bod komen. De stream kun je hieronder gewoon volgen, dus kom gezellig langs om te zien hoe de nieuwe LEGO-game straalt!

Vuur al je LEGO Star Wars The Skywalker Saga vragen af!

Naast het genieten van alle gebeurtenissen in de stream, kan je natuurlijk ook al je vragen stellen. Wil je bijvoorbeeld meer weten over de game, dan kun je natuurlijk altijd je vragen stellen onder dit artikel of tijdens de livestream zelf. Dat doe je via de chat. Tot vrijdag!
Deze stream is in samenwerking met MSI.