World of Warcraft komt met nieuwe uitbreiding

News
dinsdag, 08 maart 2022 om 17:30
world of warcraft the hordef1642756553
World of Warcraft-fans opgelet, er staat weer een hoop nieuwe content voor de populaire game om de hoek.
Eén van de meest bekende games ter wereld kan binnenkort weer een update verwachten. De bekende MMORPG World of Warcraft heeft namelijk wat nieuwe content gepland staan.
Er is nog niet veel bekend over de nieuwe uitbreiding, Blizzard liet in een blogpost weten dat het team enthousiast is om te laten zien waar het aan heeft gewerkt. Op 19 april zullen we meer te horen krijgen over de nieuwste uitbreiding. De laatste raid van de huidige expansie zal 8 maart plaatsvinden. Het is ongebruikelijk voor Blizzard om zo weinig tijd tussen een laatste raid en informatie over een nieuwe uitbreiding te hebben maar COVID-19 gooide ook bij de ontwikkelaar roet in het eten.

Terug naar Azeroth

Hoewel er nog niks is gedeeld over de inhoud van de nieuwste uitbreiding denken een aantal fans het al te weten. Gebaseerd op eerdere opmerkingen van het Blizzard team lijkt het erop dat we terug zullen keren naar Azeroth na de gebeurtenissen in Shadowlands.
Voor dat laatste hebben spelers dus nog iets om naar uit te kijken, hoewel er daar ook weinig informatie over bekend is. De laatste raid van de huidige Shadowlands uitbreiding is gekoesterd als een goed bewaard geheim.
  • Bekijk hier de trailer voor de Shadowlands uitbreiding!