Wordt Netflix straks gratis tijdens quarantaine?

News
dinsdag, 28 april 2020 om 13:30
netflix 4011346 1920f1586160942
Er is onlangs een petitie gemaakt om Netflix gratis te maken tijdens quarantaine. Degene die de petitie hebben gestart geven aan dat quarantaine lijdt tot depressie en dat Netflix daarvoor helpt om het tegen te gaan.
Niet iedereen kan de quarantaine aan door de hele dag binnen te zitten en zo weinig mogelijk mensen uit hun omgeving te spreken. Daarom kwam iemand op het idee om een petitie te starten om Netflix gratis te maken. Degene die mede verantwoordelijk is voor de petitie is Philip Kolas. Hij vindt dat streamingsdiensten zoals HBO, Hulu, Netflix en Amazon Prime allemaal gratis zouden moeten worden tijdens quarantaine.

''Heel wat mensen zoeken hun toevlucht daarom naar streamingsdiensten, maar niet iedereen kan dat betalen. Daarom roep ik op om alle streamingsplatformen zestig dagen lang gratis te maken. Dat kan hen helpen om rustiger te worden en hen aanmoedigen om thuis te blijven.''

-Philip Kolas

Kleine kans

De petitie is inmiddels al meer dan 72.000 keer ondertekend. Ondanks dat de petitie al zoveel is ondertekend en Kolas het goed bedoelt, is de kans klein dat streamingsdeinsten zoals Netflix gratis worden, omdat zij ook in deze tijd geld moeten verdienen.

Populair Nieuws