Wat vinden mensen van de documentaire Tiger King?

Article
dinsdag, 28 april 2020 om 14:30
tiger king docuf1595960515
De laatste tijd is Tiger King één van de meest populaire series van dit moment. Sommigen zijn fan, sommigen hebben nogal kritiek op de serie. Maar wat vinden mensen nou echt van de serie?

Een groot succes

De documentaire werd al snel een grote hit. In tien dagen tijd hadden 34,3 miljoen mensen de documentaire gekeken. De Amerikaanse documentaire gaat over het leven van dierentuineigenaar Joe Exotic.
De eigenares van Big Cat Rescue, Carole Baskin beschuldigd Joe van misbruik en uitbuiten van de wilde dieren die in het bezit zijn van Joe Exotic. De ruzie tussen Joe en Carole loopt steeds meer uit de hand en Carole zet Joe in een slecht daglicht terwijl Carole degene is die fout zit.

Carole Baskin

Als mensen aan iemand een hekel hebben aan de serie, is het Carole Baskin wel. Carole heeft veel meer te verbergen dan Joe Exotic. Zelf is ze dan wel dierenactiviste, maar ze trouwde ooit met een miljonair en tijgerfokker die later spoorloos van de aardbodem verdween. Carole ging uiteindelijk met zijn geld ervandoor. Veel fans van de serie zijn tegen Carole Baskin. Ze heeft bijna een huurmoordenaar op Joe afgestuurd en door haar zit Joe Exotic nu in de gevangenis.

Gekker en gekker

Naarmate je Tiger King zit te kijken wordt het alsmaar gekker en bizarder. Alleen Joe Exotic is al van zichzelf extreem genoeg. Hij trouwde met twee mannen tegelijk en draagt altijd een revolver met zich mee. Veel kijkers zien in dat de tijgers geen natuurlijk gedrag vertonen. Je ziet de tijgers meestal op een auto of op de bank en ze hebben geen territorium van minimaal zeshonderd vierkante kilometer. Maar je kunt wel zien hoeveel Joe zich aan zijn tijgers hecht door met ze te stoeien en een band met de beesten op te bouwen.
Uiteindelijk is Tiger King een documentaire waar mensen naar blijven kijken om te zien wat er gaat gebeuren. Mensen speculeren graag over de serie en hebben zeker hun mening over Tiger King klaar staan.

Populair Nieuws