Update - Wordt Max Verstappen binnenkort voor het eerst vader?

News
donderdag, 22 september 2022 om 17:21
max verstappen kelly piquetf1663859998
Max Verstappen is al wereldkampioen en fungeert als vader voor het dochtertje van Kelly Piquet. Mogelijk wordt de succesvolle F1-coureur nu ook zelf voor het eerst vader, want zijn Braziliaanse vriendin heeft gehint naar een volgende zwangerschap.

Update - Management reageert op gerucht

De verwijderde story van Kelly Piquet was meteen groot nieuws in de Formule 1-wereld, maar volgens het management van Max Verstappen is er alleen niks van waar. Dat laat een woordvoerder weten aan Shownieuws. Onbekenden zouden de story hebben gefotoshopt en doorgestuurd hebben naar grote kanalen om het gerucht te verspreiden.

Origineel bericht

Het gaat Max Verstappen het laatste jaar flink voor de wind. Niet alleen heeft hij, met een minimaal verschil, in 2021 voor het eerste de titel in F1 gewonnen, ook dit jaar ligt hij ver voorop. De tweede titel kan als in Singapore gewonnen worden volgende week.
De Nederlander is niet alleen succesvol in de sport, maar ook in de liefde. Al een paar jaar heeft Verstappen een relatie met Kelly Piquet, de dochter van drievoudig F1-wereldkampioen Nelson Piquet. Kelly heeft eerder al een dochtertje gekregen met Daniil Kvyat, de coureur wiens Red Bull Racing-stoeltje is overgenomen door Verstappen.
Nu lijkt het erop dat Max Verstappen mogelijk ook zelf voor het eerst vader wordt. Kelly Piquet heeft namelijk een story geplaatst op Instagram, waarin ze zegt dat ze positief getest is, ‘maar niet voor COVID’. Het bericht wordt gevolgd door een emoji van een zwangere vrouw en een familie. De story is inmiddels verwijderd, maar niet voordat het werd opgepikt door juice-kanalen, waaronder het Nederlandse kanaal Juicechannel.

Waarom is de story weggehaald?

Waarom de story is verwijderd door Kelly Piquet is niet duidelijk. Mogelijk wil het stel wachten op een wat meer officiële aankondiging op een later moment. Zou zo een aankondiging natuurlijk perfect zijn wanneer Verstappen net zijn tweede titel heeft gewonnen. In ieder geval zullen de geven van Verstappen en Piquet veel potentie hebben voor een wonderkind op het gebied van racen. Mogelijk kan opa Jos Verstappen dan weer een kind klaarstomen voor de Formule 1.
Dit bericht is aangepast op 23 september 2022.