Wordt How I Met Your Father een flop?

News
maandag, 20 december 2021 om 18:30
untitled 2021 12 20 110207f1639998155
Een tijdje geleden zijn de eerste beelden van de nieuwe serie How I Met Your Father getoond op Twitter. Nu de meeste reacties binnen zijn, lijkt het erop dat deze serie net zo behandeld wordt als Battlefield 2042.
De serie is natuurlijk een spin-off van de show How I Met Your Mother, maar er zijn zo hier en daar aanpassingen gemaakt. De serie komt uit op Hulu. En alhoewel veel fans er met smacht naar uitkijken, lijkt het erop dat deze serie een gigantische flop wordt. Onder de Twitter post, waarin de trailer te zien is, staan veel negatieve comments: “Ik keek er erg naar uit, maar het ziet er slecht uit in de trailer” laat iemand op Twitter weten. Dit is overigens nog maar één van de vele negatieve comments. “Het is een show waar niemand om vroeg, maar die we toch kregen.”
De serie How I Met Your Father heeft in principe dezelfde opzet als How I Met Your Mother. Het verhaal draait rondom een vrouw, Sophie, die haar kinderen vertelt hoe zij haar man ontmoet heeft. De serie How I Met Your Mother was zo'n succes, omdat elke feestdag wel in de serie voorbijkwam. Elke feestdag had dan weer zijn grappige of leuke moment. De nieuwe serie How I Met Your Father komt uit op 18 januari 2022 en mist dus een hoop feestdagen die de show zouden moeten dragen.

Wordt het net zo'n succes als het origineel?

De show is volgens veel Twitter gebruikers gewoon een goedkope rip-off van How I Met Your Mother. Fans zijn niet tevreden met deze spin-off, en hebben dat dus duidelijk laten weten. Wat er gedaan zal worden met de negatieve feedback is onduidelijk, maar de show zal gewoon te zien zijn op striemingdienst Hulu. Ongetwijfeld zal het niet zo'n succes worden als How I Met Your Father, maar misschien is het een prima optie om te kijken tijdens een vieze regenachtige zaterdagmiddag.