Disney blijft werken met controversiële acteur

News
dinsdag, 31 januari 2023 om 20:00
nieuwe aladdin trailer geeft een feestelijke sfeer en releasedatum 148248 1
Hoewel de originele live-action film van Aladdin niet voldeed aan verwachtingen van het publiek, is er blijkbaar toch een vervolg in de maak. Volgend een recent rapport van The Sun zal Will Smith ook weer terugkeren als de Genie. Volgens The Sun zou het script losjes gebaseerd zijn op de Duizend-en-een-nacht-serie volksverhalen uit het Midden-Oosten en het filmen gaat aan het einde van het jaar beginnen.
Voor Smith zou dit een van zijn eerste grote rollen zijn sinds zijn beruchte moment tijdens de Academy Awards waar hij een klap gaf aan Chris Rock. Smith heeft zich verontschuldigd een heeft uitgelegd wat er tijdens het gesprek door zijn hoofd ging.
“Het was een heleboel dingen”, zei Smith tijdens een optreden op The Daily Show. “Het was de kleine jongen die zag hoe zijn vader zijn moeder in elkaar sloeg dat borrelde allemaal op dat moment op. Ik moest mezelf vergeven dat ik een mens was. Geloof me, er is niemand die meer een hekel heeft aan het feit dat ik een mens ben dan ik. Ik heb altijd al Superman willen zijn. Ik heb altijd al naar binnen willen duiken een vrouw in nood willen redden. Ik wil andere mensen helpen.”
mv5bogu1ndhkymetzjhlyy00ntc0ltlknwqtyja1njq5mzcxmgjkxkeyxkfqcgdeqxvynjg2njqwmdq at v1 sy1000 sx1500 alf1570618844
Volgens The Sun merkt een insider van de film op dat “hij veel aan zichzelf heeft gewerkt en de gebeurtenis al lang verleden tijd zal zijn tegen de tijd dat de film wordt uitgebracht.
De eerste live-action Aladdin film werd uitgebracht in 2019 met acteurs als Mena Massoud en Naomi Scott als Aladdin en Jasmine en Smith in de hoofdrol als geest.
De film werd geregisseerd door Guy Ritchie. De film kreeg veel gemengde kritiek van het publiek en toch kreeg meer dan 1 miljard dollar wereldwijd en het was de negende best scorende film van 2019.