Wordt Fable 4 onthuld tijdens de Xbox show?

News
dinsdag, 21 juli 2020 om 14:30
fable 3f1593758392
Donderdag vindt de Inside Xbox liveshow plaats. Volgens Marketing Director Aaron Greenberg wordt het een goede show, maar hoe goed precies? Misschien wel beter dan we dachten, want het zou wel eens kunnen dat Fable 4 aangekondigd gaat worden!
Insider Klobrille zegt namelijk op Resetera dat we een trailer van Fable 4 kunnen verwachten. Daarbij stelt hij onze verwachtingen wel bij. 'Ik denk niet dat we een gameplay demo kunnen verwachten zoals die van Halo Infinite' vertelt hij. In plaats daarvan verwacht hij dat we een cinematische trailer kunnen verwachten 'zoals die van Horizon II'. Fans krijgen dan wel de engine van het spel te zien, maar niet daadwerkelijke gameplay.
Klobrille is een werknemer bij Xbox Game Studios, dus hij zou inderdaad wat gezien kunnen hebben. Naast dit gerucht over Fable 4 heeft hij ook gehint naar een nieuwe game van Rare die Everwild heet. Neem uiteraard alles wat hij zegt wel met een korrel zout.
Dit is niet de eerste hint naar Fable 4 deze maand. Eerder ontdekten we dat de trademark werd vernieuwd 'met intentie om te gebruiken'. Omdat dat alleen aangevraagd mag worden als die intentie daadwerkelijk aangetoond kan worden lijkt het er inderdaad op dat er aan de game gewerkt wordt. Toen we dit zagen kregen we al een donkerbruin vermoeden dat we een aankondiging te zien krijgen tijdens de liveshow. Dat Klobrille het erover heeft maakt ons vermoeden alleen maar sterker!