Phil Spencer: ‘Xbox Series X launch line-up de beste voor Xbox ooit’

  Microsoft is druk bezig met voorbereidingen van haar komende Inside Xbox livestream. Ook Phil Spencer, executive vice-president van Gaming bij Microsoft, heeft het er erg druk mee. Hij liet zich uit over de line-up van de Xbox Series X in een interview. Volgens hem zal Microsoft de ‘meest diverse line-up voor Xbox ooit’ krijgen bij launch van de next-gen console.

  Spencer meldde dit in een uitgebreid interview met Polygon. Spencer heeft vertrouwen in de games die klaar staan voor de Xbox Series X en de games die via Xbox Game Pass beschikbaar zullen zijn vanaf dag één. Volgens Spencer is het indrukwekkend wat het team voor elkaar heeft weten te boksen en zal Xbox in de toekomst (na de release van de Xbox Series X) nog veel indrukwekkende dingen gaan doen. Hij doelt hiermee op het aantal studio’s dat Microsoft onder zich heeft voor de ontwikkeling van first-party games.

  Ik denk echt dat we in de beste launch line-up positie zitten die er ooit geweest is op Xbox. (Xbox, red.) heeft de meest diverse collectie van first-party games die we ooit gehad hebben.

  Phil Spencer

  Deel van de first party launch line-up binnenkort onthuld

  Microsoft heeft de games van haar launch line-up voor de Xbox Series X nog niet getoond aan de wereld. Slechts van een handjevol titels zoals Halo Infinite en Senua's Saga weten we dat ze onderweg zijn. Daarnaast circuleren er volop geruchten over Xbox Series X launch games. Zo wordt er gesproken over Fable 4 die vermoedelijk ontwikkeld wordt voor de next-gen console. Of dat zo is, moeten we nog even afwachten.

  Waarschijnlijk licht Microsoft op 23 juli tijdens haar Inside Xbox evenement een tipje van de sluier van een heel aantal titels voor de komende console.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.