Greenberg: 'Xbox Series X presentatie wordt goed'

News
dinsdag, 07 juli 2020 om 10:00
f817aa8c 02c1 4ba9 84a8 20d357d52939f1605600404
Via Twitter laat Xbox Marketing Director Aaron Greenberg weten dat de Xbox Series X presentatie er prima uit ziet. Volgens hem ging de content review goed. Ook laat hij weten dat Xbox baas Phil Spencer zelf betrokken was bij de review. Greenberg geeft aan dat het team hard aan het werk is, maar wil verder nog geen details prijsgeven.
Eerder vandaag werd onthuld dat de presentatie plaats zal vinden op 23 juli. Wat we precies te zien krijgen is nog onzeker. We mogen in ieder geval beelden verwachten van Halo Infinite en mogelijk zal ook Fable 4 van de partij zijn. Daarvan werd het trademark onlangs namelijk vernieuwd.
Daarnaast wordt verwacht dat er een aantal nieuwe first party titels aangekondigd wordt. Volgens geruchten mogen we bovendien uitkijken naar de onthulling van de de Series S, of Project Lockhart. Dit is naar verluidt de eenvoudigere versie van de Xbox Series X.

Van fouten leren

In mei was er een Inside Xbox presentatie waar third party games werden onthuld. We kregen onder andere Assassin's Creed: Valhalla te zien. Fans waren erg teleurgesteld over het evenement. Greenberg zelf gaf met een tweet toe dat er verkeerde verwachtingen waren gecreëerd. Hopelijk heeft Xbox geleerd van haar fouten en wordt de volgende Xbox Series X presentatie beter.
Aaron Greenberg lijkt te denken van wel. Aangezien Phil Spencer betrokken was bij de review lijkt die het met hem eens te zijn. Helaas zullen we dat pas weten over ruim twee weken, wanneer de stream plaatsvindt. Zal de Xbox Series X presentatie genoeg zijn om het PS5 reveal event te trotseren?

Populair Nieuws