Data digitale gamescom 2020 bekendgemaakt

  Dit jaar zal de gamescom niet bestaan uit volle wandelgangen, enorme hallen vol games en cosplayers en goodiehunts. Gamescom gaat dit jaar digitaal, net als veel andere evenementen. De data voor de digitale gamebeurs zijn nu bekendgemaakt.

  De digitale gamebeurs zal plaatsvinden tussen 27 en 30 augustus. Dit is bekendgemaakt op de officiële gamescom website. 27 augustus zal hierbij Opening Night Live zijn, waarbij we een heleboel aankondigingen en onthullingen mogen verwachten. Wat die aankondigingen precies zullen zijn, is nog niet bekend.

  Wel bekend is dat Geoff Keighley Opening Night Live weer presenteert. Hij geeft via Twitter aan dat we een toffe show mogen verwachten die tevens de summergamefest afsluit.

  Geen ticket nodig

  Gamescom is dit jaar helemaal digitaal. Helaas betekent dit dat de magie van de enorme stands, bonzende muziek en gezellig in de rij staan met je medegamer aan je voorbij gaat. Daarbij is jammer genoeg geen enkele game fysiek speelbaar dit jaar. Het grote voordeel is wel dat je vanuit je luie stoel nu alle onthullingen kunt volgen en dat je geen kaartje hoeft te kopen.

  Meer informatie over gamescom 2020 vind je op de officiële gamescom website. Wij houden je natuurlijk ook op de hoogte van de ontwikkelingen en onthullingen die tijdens het evenement voorbij komen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.