Wordt Battle Royale-modus voor Modern Warfare een free-to-play game?

  Battle Royale blijft immens populair met games als Fortnite en PUBG, maar ook Call of Duty heeft al een poging gewaagd met Black Ops 4. Er zijn steeds meer aanwijzingen dat de modi ook gaat komen voor Modern Warfare en Activision zet er groots op in.

  De nieuwe modus voor Call of Duty: Modern Warfare is nog niet officieel bevestigd, maar er duiken steeds meer geruchten op dat Activision en ontwikkelaar Infinity Ward Battle Royale gaan aankondigen in maart. De modus zal daarnaast de titel Warzone gaan dragen.

  Volgens analisten zal de modus niet alleen beschikbaar worden gesteld voor bezitters Modern Warfare, dat meldt The Street. Activision wil naar verluidt namelijk veel spelers naar de nieuwe modus trekken en van de variant daarom ook een gratis, stand-alone game maken. De uitgever zou dan geld verdienen met in-game transacties. Epic Games hanteert dezelfde strategie met Fortnite en dat heeft die uitgever geen windeieren gelegd.

  Battle Royale in Modern Warfare

  In de Battle Royale-modus vechten meerdere spelers het met elkaar uit in één groot level, totdat er nog maar één speler overblijft. Langzaam maar zeker zal de arena verkleinen, waardoor de spelers richting elkaar worden gedwongen. Naar verluidt zal de modus in Modern Warfare ruimte bieden voor 200 spelers.

  Call of Duty: Modern Warfare (2019)

  Verkijgbaar vanaf 25 october 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.