Word rijk in Red Dead Online met nog meer paardenraces

News
donderdag, 12 mei 2022 om 13:00
red dead online horse prancingf1588154707
Vorige week is Rockstar begonnen met een nieuwe maand in Red Dead Online, waarbij deze keer Races in het zonnetje worden gezet. Deze week kan je weer met nieuwe paardenraces rijk worden.
Elke week in mei zullen de Featured Series worden gerouleerd in Red Dead Online. Dat betekent dat deze week de Open Target Races en Overrun in de spotlight worden gezet. Lukt het je om twee van die races te winnen, dan kan je naast de gebruikelijke beloningen een bonus van 100 dollar verwachten. Collectors die Rank 10 weten te behalen, kunnen ondertussen genieten van 40 procent korting op een Collector Novice of Promising Role Item.
Daarnaast kan je deze week blijven profiteren van de andere voordelen voor Races in de game. Zo krijg je voor Standard Races vier keer zoveel dollars, krijg je voor Open Races drie keer zoveel goudstukken als gebruikelijk en zorgen Target Races voor maar liefst vijf keer zoveel ervaringspunten!

Nog meer bonussen in Red Dead Online

Ben je niet zo van de paardenraces, dan zijn er gelukkig ook nog andere manieren om je bankrekening in Red Dead Online te spekken. Voor verschillende Blood Money Contracts - The Railroad Contract, The Jeb Phelps Contract en The Bluewater Contract - krijg je namelijk twee keer zoveel dollar en XP tijdens de hele maand. Ook voor alle Free Roam Missions krijg je dubbele beloningen.
Heb je nog niet de gratis Community Outfit van deze maand geclaimd, die gemaakt is door Reddit-gebruiker happychrimus, dan kan je dat nog tot het einde van de maand doen. Alle onderdelen voor de outfit kan je zonder kosten scoren in de Wheeler, Rawson & Co. Catalogus.