Woningen bezoeken via app om coronavirus te voorkomen

News
woensdag, 11 maart 2020 om 14:00
whatsappf1593000231
Door het coronavirus wordt alles gecanceld of vertraagd. Niet alleen bij films of bedrijven, maar ook in het dagelijks leven. Mensen nemen bijvoorbeeld het risico van huizen bezichtigen liever niet. Er zijn makelaars die de mogelijkheid bieden om via WhatsApp een huis te bezichtigen.
Steeds meer mensen zeggen hun vakanties of andere dingen zoals concerten of festival af. Ook huizen bezichtigen doen mensen minder graag vanwege het besmettingsrisico. Natuurlijk kun je gewoon zelf een huis bezichtigen, maar als je dat niet durft vanwege het coronavirus kun je via WhatsApp een huis bezichtigen dat je op het oog hebt.
Maarten Makelaardij is zo'n bedrijf die deze mogelijkheid biedt. Stel je wil een kamer zien, dan stuurt de makelaar een filmpje via WhatsApp. Mede-eigenaar Herjan Rook zegt hier het volgende over.
De makelaar merkt zelf nog niet echt een teken van angst bij de klanten door het coronavirus. Wel hebben ze tien klanten minder op een huis in een maand tijd. Of dat door het coronavirus komt is niet duidelijk.
De vraag is hoe ver het coronavirus nog zal gaan, voordat er nog meer beurzen worden gecanceld, evenementen worden afgelast en filmproducties opnames uitstellen. Zelfs de huizenmarkt zou beïnvloed kunnen worden door het virus.

Populair Nieuws

Laatste Reacties