Wist je dat Tom Holland undercover op school ging?

News
zondag, 23 juli 2023 om 12:00
5 redenen waarom tom holland een geweldige spider man is 152435 1f1668169070
Je hebt het misschien al gezien: we hebben twee nieuwe rubrieken op XGN, waaronder de ‘Wist je dat’. In deze rubriek delen we leuke feitjes over onder andere games, films en series. Vandaag hebben we een leuk weetje over Tom Holland oftewel Spider-Man.
Peter Parker a.k.a. Spider-Man mag dan een echte New Yorker zijn, acteur Tom Holland is dat niet. Als echte Engelsman heeft hij gewoon onderwijs in zijn thuisland gevolgd. Dus hij wist helemaal niet hoe het is om op een high school in New York te zitten. Holland zei daarom als grap tegen Marvel undercover te willen gaan op een New Yorkse high school, zodat hij van dichtbij kon meemaken hoe dat in zijn werk gaat.
Tot Hollands verbazing nam Marvel dit een tikkeltje te serieus en stuurde hem prompt naar de Bronx School of Science, een school voor genieën. Aangezien hij undercover was, kon hij natuurlijk niet zijn eigen naam gebruiken. Drie dagen lang was hij de Amerikaanse Ben Perkins, een naam die hij leende van zijn acteercoach. Zijn undercover missie verliep alleen niet zonder slag of stoot.

Tom Holland 'geen genie'

Een school als de Bronx School of Science kom je namelijk niet zomaar binnen, dus veel docenten en leerlingen snapten niet wat ‘Ben’ opeens op de school deed. Docenten probeerden hem daarom te testen met vragen, maar Holland is in zijn eigen woorden ‘geen genie’. Wanneer hem naar zijn mening werd gevraagd, had hij geen flauw idee waar de docent het over had.
Op de laatste dag besloot hij zijn geheime identiteit als Spider-Man te onthullen, maar het meisje aan wie hij het vertelde geloofde hem niet. ‘’Gast, je bent niet Spider-Man, je bent gek.’’