Succesvolle en komische Xbox console exclusive verschijnt ineens in de PlayStation Store

News
zondag, 23 juli 2023 om 10:00
high on life 1f1672243408
Het was een van de grote hits op Xbox vorig jaar, de game met het pratende geweer dat je continu van komisch commentaar voorzag. De game verscheen alleen op windows en Xbox consoles en was daar een behoorlijk succes. Nu, zeven maanden later, is de game zonder vooraankondiging verschenen in de PS Store!
De game High on van Life Squanch Games was een groot succes op de Xbox en op Steam. In de eerste week na de release vorig jaar was de game de meest gespeelde Game Pass game en schoot de game naar de eerste plaats van de Steam verkooplijst.
Playstation gamers moesten van de kantlijn toekijken hoe de komische FPS met het pratende geweer de gamingwereld wekenlang in bedwang wist te houden met bizarre humor en prettige gameplay. Meer dan 7.5 milljoen spelers wist de game al te boeien.
Aan die situatie is nu een einde gekomen. Squanch Games was aanwezig op de San Diego Comic-Con 2023 en wist daar te melden dat na zeven maanden het moment daar was: ook PlayStation gamers kunnen High on Life spelen, en wel per onmiddelijk!

High on Life nu in de PS Store

De laatste dagen waren er al aanwijzingen dat er iets ging gebeuren. Dataminers hadden de PS4 versie van de game al in de backend van de PS Store gevonden en ook de trophies van de PS5 versie verschenen net voor de officiële lancering. Inmiddels is het dus echt zover en kan iedereen High on Life ook op de PlayStation consoles kopen en spelen.
High on Life verscheen eerder op 13 december op Xbox One en Xbox Series S|X en Game Pass en zowel in de Steam Store als in de Epic Store. De game is momenteel ook met flinke korting te scoren in de Epic Games Store tijdens de Zomeruitverkoop.