Knockout City gratis te spelen tot level 25

News
maandag, 31 mei 2021 om 14:30
knockout city 1 31052021f1622459773
Knockout City, een nieuwe game van EA waar spelers trefbal spelen met unieke functies, is gratis te spelen. Het is niet voor altijd gratis te verkrijgen helaas, maar wel tot level 25 te spelen waardoor spelers tijd genoeg hebben om te kijken of ze de game leuk genoeg vinden.
EA probeert sinds de release van Knockout City al spelers naar de game te krijgen. Eerst kregen spelers tien dagen gratis toegang tot het spel, maar nu is er dus een trial modus tot level 25 beschikbaar, die elke speler kan downloaden. Mocht je werkelijk fan worden van de game is er goed nieuws, het staat namelijk op zowel EA Play als Xbox Game Pass, dus mocht je een van de twee in bezit hebben, gooi die ballen maar raak!
De gratis versie van Knockout City heeft nu dus geen datum meer en verloopt nooit. Spelers die twijfelden, maar niet bij de ‘Block Party’ konden zijn, krijgen nu alsnog de kans om de game uit te proberen en langer te spelen.

Wat is Knockout City?

Knockout City is een trefbal game waar teams van drie of vier personen het tegen elkaar opnemen. Tijdens een potje trefbal krijgen spelers de mogelijkheid om speciale ballen te gebruiken voor extra punten, kunnen karakters speciale vaardigheden gebruiken en moeten spelers de arena slim weten te benutten om te winnen.