Win nu een unieke PS5 dankzij actie voor een goed doel

News
maandag, 10 januari 2022 om 17:30
pexels kerde severin 5961216f1633603917
Speciaal voor een goed doel is een PlayStation 5 beschilderd door artiest zandraart. Deze unieke PS5 kan je winnen dankzij een actie voor een goed doel.
Vandaag heeft de game studio Finji op Twitter een unieke versie van de PlayStation 5 aangekondigd. Deze zal weggegeven worden tijdens de Chicory: A Tale Done Quick speedrun van Finji op 10 januari. Tijdens de speedrun moet je 100 dollar of meer doneren om kans te maken op deze prachtige en unieke PS5. Deze one-of-a-kind console is gemaakt door de artiest zandraart, zij werkt ook voor het bedrijf achter Chicory.
Op de PlayStation 5 is een boom te vinden. Aan de ene kant ziet deze boom er vrolijk en groen uit, terwijl de boom op de andere kant van de console er grijs en grauw uitziet. De kunst is een hint naar de game Chicory. Op Twitter laat Finji weten dat er ook T-shirts beschikbaar zijn met daarop ook art rondom Chicory.

Niet de eerste unieke PS5

Dit is niet de eerste keer dat er een speciale versie van de PlayStation 5 is gemaakt. Eerder heeft een Russisch bedrijf een 18-karaats PlayStation 5 uitgebracht. Uiteraard is dit een exclusieve versie die alleen voor bepaalde mensen beschikbaar is. Ook heeft onlangs een YouTuber en LEGO-fanaat op Twitter een video geplaatst waarin hij een PlayStation 5 nagemaakt heeft van Lego. Het bouwwerk werkt uiteraard niet, maar misschien dat daar in de toekomst verandering in kan komen.

Populair Nieuws