Beleef de finale van Wie Is De Mol 2020 in een Pathé bioscoop

    Fans van Wie Is De Mol 2020 opgelet! Jij kunt de finale van dit seizoen op een heel speciale manier beleven. Natuurlijk kun je de laatste aflevering op je televisie thuis bekijken, maar hoe gaaf is het als je de mol kunt ontmaskeren tijdens de finale op een groot wit bioscoopdoek?

    AVRO-TROS

    De spannende seizoensfinale kan door 'Molloten' in heel Nederland worden gevolgd vanuit één van de verschillende Pathé bioscopen. Uiteindelijk wordt de finale op 14 maart om 20:30 uitgezonden. Wil je die finale met meer comfort dan je standaard woonkamerbank ervaren, dan kun je vanaf 27 februari kaarten bestellen voor de bioscoopuitvoering voor maar 6 euro. AVRO-TROS-leden kunnen nu al kaarten bestellen. Met een frisdrank en een bak popcorn in de hand kun jij dan genieten van deze zinderende finale.

    De live vertoning wordt bij een grote hoeveelheid Pathé bioscopen aangeboden, waaronder Haarlem, Delft, Amersfoort, Breda en Groningen. Opvallend genoeg doet geen enkele Pathé-bioscoop in Amsterdam mee met de actie. Wie kaartjes wil kopen voor het evenement kan hier terecht. Ben jij van plan om de finale van Wie Is De Mol 2020 op het witte doek te bekijken?

    © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.