Wie is De Mol 2020 finale leeft enorm onder molloten op Twitter

News
maandag, 16 maart 2020 om 12:30
xgn google image
Ook dit weekend is er veel gesproken over de Wie Is De Mol 2020 finale op Twitter. Ondertussen is bekend wie de Mol is en wie de winnaar van deze aflevering. Dat betekent dat dit het laatste weekend was dat er zo intensief over het televisieprogramma werd gesproken. Er is alweer een nieuw seizoen aangekondigd!
Let op! Deze selectie met tweets geven spoilers voor de finale van Wie Is De Mol. Als je de finale nog niet hebt gezien en mocht je het niet zo hebben op spoilers, dan is het raadzaam deze eerst te bekijken voordat je deze tweets leest.
Over het algemeen waren veel kijkers niet echt te spreken over dit seizoen. Voor sommigen is het vooral een voorbereiding op het Belgische De Mol, waarin onbekende Vlamingen het tegen elkaar opnemen.
Ondanks dat Nathan niet de mol bleek te zijn, heeft hij en zijn zoontje vele harten veroverd.
De bizarre hints richting Rob als mol, blijken toch te kloppen. Opnieuw wordt er een meme bijgehaald om nog even aan te tonen dat de tuinbroek één van de hints moest zijn (ondanks dat deze niet in de aflevering is meegenomen als officiële hint.)
Ondanks gemengde gevoelens over dit seizoen, zijn kijkers enthousiast dat er meer komt. Er is namelijk een extra seizoen van Wie Is De Mol aangekondigd. Molloten lieten ook op sociale media hun enthousiasme horen. De molloten hopen dat het een seizoen wordt zonder bekende Nederlanders. Mensen zouden mee moeten doen omdat ze enthousiast zijn om te winnen en niet omdat ze een bekend gezichtje hebben.

Populair Nieuws